Returnarea este GRATUITA!

Garantia celor 8 saptamani

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.cadar.ro in termen de 60 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoiti sa justificati decizia de returnare.

______________________________________________________________

Cum returnez?

Solicitati un formular de retur la adresa de email:

hello@cadar.ro

Completati online formularul de retur.

Atasati formularul tiparit de colet (preferabil sa il puneti intr-un plic pentru protectie pe parcursul transportului).

 

_____________________________________________________

 

 

3 zile lucratoare

Termenul de raspuns pentru cererile de retur este de 3 zile lucratoare, din momentul solicitarii.

Produsul este preluat exclusiv de catre agentii FanCourier sau operatorul logistic dedicat, de la adresa clientului, in maxim 3 zile lucratoare de la inregistrarea formularului de retur completat.

Formularul de retur trebuie completat cel tarziu in ultima zi calendaristica din intervalul de retur trecut in pagina de prezentare a produsului achizitionat de pe site-ul nostru. Intervalul de testare incepe de la data primirii produsului.

____________________________________________________________

Returul Gratuit

Returnarea produselor este gratuita, daca produsele returnate sunt in stare buna, insotite de dovada de achizitie (factura fiscala, bon fiscal, fisa tehnica, manual de utilizare, certificat de garantie) si daca este posibil cu ambalajul original (bine ambalate si protejate la transport). Daca adresa de preluare se afla in afara razei de acoperire FanCourier, se va percepe o taxa de kilometrii suplimentari, in valoare de 1,3 lei/km.

Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la data anuntarii deciziei de returnare, in contul bancar oferit de catre client in formularul de returnare.

_______________________________________________________

Informatii privind restituirea banilor

In cazul achizitiilor facute in rate cu unul din cardurile de cumparaturi ale bancilor partenere, rambursarea banilor se va face exclusiv pe cardul cu care s-a efectuat achizitia in rate a produselor. Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la data anuntarii deciziei de returnare, in contul bancar oferit de catre client in formularul de returnare.

________________________________________________

Produsele efectuate la comanda nu pot fi returnate.

Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile (inclusiv feroneria), documentele originale (factura fiscala, bon fiscal, fisa tehnica, manual de utilizare, certificat de garantie), bine ambalate si protejate la transport. Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsa si nu poate fi revandut ca si produs nou, se va percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat.

____________________________________________________

Returnarea produselor cu defect

Daca returnati un produs care prezinta defect de fabricatie sau un defect care a survenit in urma transportului, acesta trebuie sa fie returnat exact in aceleasi conditii ca si restul produselor care fac obiectul prezentului regulament.

Daca produsul returnat prezinta orice alte defecte fata de cele sesizate in formularul de retur (ex: prezinta pete, uzura, etc.), ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi defectele suplimentare aduse produselor.

Atentie:

Produsele ale caror defecte sunt constatate dupa o perioada de timp mai mare decat termenul de returnare afisat in pagina de prezentare a produsului, nu mai pot fi returnate. In aceasta situatie, defectele semnalate vor fi solutionate in conformitate cu termenii si conditiile inscrise in certificatul de garantie al produselor.

Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade in sarcina dumneavoastra.