Protectia datelor personale

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE

Confidentialitatea datelor este extrem de importanta pentru SC. Cadar Beds SRL si ne dorim sa fim cat mai transparenti si deschisi in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, am adoptat politica conform careia se defineste modul de prelucrare si de protejare a datelor dumneavoastra personale.

Operatorul datelor cu caracter personal

SC CADAR BEDS SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati iar acesta raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 apartinand Parlamentului European si Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal).

Cine are acces la datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra pot fi transmise in cadrul companiei Cadar Beds. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara companiei Cadar Beds. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre. Veti gasi categoriile de terti in cadrul fiecarui proces specific de mai jos.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Pentru fiecare prelucare specifica a datelor cu caracter personal colectate de la dumneavoastra, va vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizati datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzati.

Unde se stocheaza datele?

Datele colectate de la dumneavoastra sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate si prelucrate intr-o tara din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare, fiind in siguranta si permanent monitorizate.

In cazul transferurilor de date in afara SEE, SC CADAR BEDS SRL va utiliza clauzele contractuale standard si Privacy Shield ca garantii pentru tarile care duc lipsa de o decizie privind caracterul adecvat al protectiei din partea Comisiei Europene.

Drepturile dumneavoastra!

Dreptul la acces

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta Cadar Beds care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate

De fiecare data cand Cadar Beds va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra catre dumneavoastra sau catre o alta adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis.

Dreptul la rectificare

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe Cadar Beds, puteti sa va actualizati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor

Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de Cadar Beds, cu exceptia urmatoarelor situatii:

-aveti o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienti

-aveti o comanda deschisa care nu a fost expediata sau doar partial expediata

-aveti o datorie neplatita catre Cadar Beds

-daca exista banuiala sau ati folosit serviciile noastre in mod abuziv in ultimii patru ani

-daca ati efectuat o achizitie, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislației de contabilitate.

      Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim

      Aveti tot dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim in Cadar Beds.

      Cadar Beds nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

      Dreptul de a va opune marketingului direct

      Aveti tot dreptul de a va opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct. Cand doriti, va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

      -urmand instructiuni din fiecare e-mail de marketing

      -modificand setarile contului dumneavoastra Cadar Beds

        Dreptul la restrictionare a prelucrarii

        Aveti dreptul sa solicitati Cadar Beds sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

        -daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim in Cadar Beds, acesta va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.

        -daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, Cadar Beds trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

        -daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

        -daca Cadar Beds nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.

          Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere

          Daca sunteti de parere ca Cadar Beds va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere (ANSPDCP).

          ANSPDCP: SC Cadar Beds SRL este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 8710 din data: 12/04/2019.

          Controlorul datelor personale

          SC Cadar Beds, cu sediul social in Str. Electrolizei, nr.60, loc. Baia Mare, Jud. Maramures, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/497/2012 , cod fiscal RO 30313409.

          Telefon: +40 262 211 972  - E-mail: salut@cadar.ro