Testeaza salteaua noastra timp de 60 zile

Cadar Beds va ofera posibilitatea sa testati salteaua achizitionata timp de 60 de zile. Suntem foarte increzatori in calitatea produselor oferite si tocmai din acest motiv iti oferim 60 zile perioada de testare a saltelelor noastre. Aceasta oferta este valabila pentru cumparaturile efectuate online, in showroom-ul Cadar Beds sau in magazinele partenere Lumea Somnului.

Totusi, deoarece pot aparea situatii in care modelul de saltea ales nu corespunde in totalitate cu asteptarile dumneavoastra si trebuie returnat, sunt cateva recomandari pentru intretinerea produsului in perioada de testare.

 

Pentru ca la Cadar Beds suntem adeptii igienei, toate saltelele desigilate, reintra automat in ciclul de productie pentru verificarea structurii si schimbarea husei de suprafata.

In cazul saltelelor testate, in husa de material textil, fara a desigila produsul. Prin desigilare intelegem indepartarea sacului textil care acopera produsul. In acest caz nu vor fi percepute costuri de diminuare a valorii.

In cazul in care produsul a fost testat desigilat, prin desigilare intelegem deschiderea ambalajului din material textil care acopera produsul, se va percepe un cost de 30% din valoarea produsului.

Starea produsului desigilat/sigilat trebuie precizata in momentul completarii formularului de retur. Daca produsul va fi receptionat in sediul Cadar Beds, desigilat cu husa de suprafata deteriorata, murdara sau rupta, se va percepe costul mentionat de 30%.

Recomandarile noastre de intretinere a saltelei in perioada de testare:

-Pastrati toate documentele (factura, certificat de garantie, etc.) pentru a putea solicita returnarea produsului.
-Incercati sa asezati salteaua pe un suport plan
Utilizati doar partea superioara a saltelei-partea alba. 


Bucurati-va de cele 60 zile de testare!