Infiintat in Transilvania, brandul Cadar produce saltele de inalta calitate de peste 20 de ani si de la un an la altul inoveaza si introduce noi tehnologii de fabricare pentru a oferi saltele la cele mai inalte standarde de calitate.

Saltelele noastre sunt proiectate cu o atentie desavarsita la detalii, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie ca salteaua sa fie intoarsa - fiecare strat al saltelei este special proiectat pentru o aerisire corespunzatoare si pentru a sustine coloana vertebrala in cel mai natural mod posibil.

 

 

Datorita devotamentului nostru pentru calitate si pasiunii pentru produsele noastre, iti oferim garantia banilor inapoi daca nu esti multumit de produse in decursul a 60 de nopti.

Tehnologiile si modalitatile de creare a unei saltele s-au schimbat si dezvoltat odata cu trecerea anilor si la fel am facut-o si noi. Ne-am dorit si ne dorim in continuare sa oferim calitate si confort tuturor clientilor prin gama noastra de produse special concepute de inginerii si designerii nostri. 

Astfel, am creat si dezvoltat cele mai bune, inovatoare si confortabile solutii pentru un somn odihnitor, care vor imbunatati calitatea somnului si a vietii.